Anlægning af græsplæne

ATC Service tilbyder professionelt anlægning af græsplæne i Aars, Løgstør og resten af Nordjylland. En ny græsplæne kan for mange føles som en stor og omfattende opgave. Derfor kan vi med de nødvendige maskiner sørge for anlægning af græsplæne hos dig.

Har du brug for hjælp til andet havearbejde, som eksempelvis hækklipning, så står vi også klar til at hjælpe dig med det. Vi er en anlægsgartner med mange forskellige kompetencer og derfor er vi næsten sikre på, at der også er noget vi kan hjælpe dig med.

Det bedste tidspunkt til anlægning af ny græsplæne

Når det kommer til det bedste tidspunkt for anlægning af en ny græsplæne, så handler det om at give græsfrøene de bedste forudsætninger for at spire. Græsfrøene har lettest ved at spire, når temperaturen er højere end 10 grader og der er en god fugtighed i jorden. Jordens fugtighed er dog en balancegang, da jorden hverken må være for fugtig eller for tør.

Anlægning af en ny græsplæne kan derfor godt ske i foråret, men det bedste tidspunkt er sensommeren, hvor der ofte er regn og jorden er blevet varmet op gennem sommermånederne. Vælger man anlægning af græsplæne i foråret, kan man komme ud for at skulle vande plænen meget, hvis sommeren er meget tør.

Hvordan foregår anlægning af ny græsplæne

Ved anlægning af græsplæne er der en del forarbejde, som foregår med at klargøre jorden inden græsfrøene lægges i jorden. Blandt andet skal jorden løsnes, så den bliver vandgennemtrængende og jorden skal planeres, så den nye græsplæne bliver jævn.

Vi medbringer de nødvendige maskiner og mandskab til at klare opgaven fra første spadestik til græsfrøene er plantet.

Få en pris på anlægning af græsplæne

Har du spørgsmål til anlægning af græsplæne eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud med en god pris? Så tag endelig kontakt til ATC Service på ved at ringe på telefon 20 33 71 66 eller på mail info@atcservice.dk.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et tilbud på en ny græsplæne.