Hækklipning

Vil du slippe for at bøvle med hækklipning, så hjælper vi dig i Aars, Løgstør og resten af Nordjylland. Så lad ATC Service klippe din hæk. Vi har det rette udstyr til at klippe hække i alle størrelser og kan altid medbringe mandskab som passer til opgavens størrelse. Vi leverer altid en professionelt udført opgave.

Har du brug for hjælp til andre former for haveservice, som eksempelvis algebehandling på terrassen eller træværket, så kan vi også være behjælpelige med det. Vi tilbyder både at udføre opgaver som enkeltstående eller som regelmæssige gentagende opgaver - det er helt op til dig.

Få hjælp til hækklipning

At klippe hækken kan være en tidskrævende og uoverskuelig opgave. Derfor tilbyder ATC Service hjælp af både små og store hække. Når du lader os stå for hækklipning hos dig, betyder det, at vi leverer hele pakken. Dermed ment at vi selvfølgelig sørger for selve klipningen af hækken, men samtidig også sørger for pæn oprydning og bortskaffelse af grenaffaldet efter arbejdet.

Hvornår er hækklipning bedst?

Hvornår det er bedst at foretage klipning af hækken og hvor ofte det skal gøres, afhænger af hvilken sort hækken er. Nogle hække har bedst af at blive klippet to gange i året, som eksempelvis en ligusterhæk, da den taber bladene i efteråret. Mens man med en bøgehæk kan nøjes med at klippe den én gang i året og gerne senere på året end man ville klippe en ligusterhæk første gang.

Er du i tvivl om, hvilken type hæk du har, så kommer vi gerne uforpligtende forbi og ser på opgaven inden vi foretager en hækklipning. På den måde kan vi se hvilken sort din hæk er og give dig vejledning i hvor ofte og hvornår vi anbefaler, at den skal klippes.

Indhent et uforpligtende tilbud på hækklipning

Brænder du inde med spørgsmål til hækklipning eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på klipning af din hæk, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe på telefon 20 33 71 66 eller sende en mail til info@atcservice.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.