Algebehandling

Algebehandling i Aars og Løgstør omegn

Algebehandling er ofte nødvendig på grund af det danske klima. Dette skyldes at det danske vejr er et ideelt miljø for alger, mos og svampe at vokse og brede sig. Hos ATC Service har vi mange års erfaring med algebehandling og vores ekspertise gør, at vi kan udvælge det rette rengøringsprodukt, der skal bruges til opgaven, uanset hvilken overflade vi skal foretage behandlingen på.

Hos ATC Service yder vi hjælp til mange forskellige opgaver, som eksempelvis anlægning af græsplæne i Aars, Løgstør og resten af Nordjylland. Vi tilbyder altid at komme uforpligtende og tage et kig på opgaven og dens omfang, og derefter kan vi give dig et uforpligtende tilbud på den aftale opgave. 

Effektiv algebehandling af f.eks. tag og fliser

Vi kan hjælpe dig uanset om det gælder tag, fliser, træværk eller facade. Uanset om du er i Aars, Løgstør eller Hobro, så kan vi garantere dig effektiv algebehandling, så du slipper af med grimme belægninger på overfladerne i dine omgivelser.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Ingen opgave er ens, så vi kommer ud til dig og kigger på opgaven, og laver et tilbud på netop din opgave. Efterfølgende er vi gerne behjælpelige med at vejlede dig med hensyn til, hvordan du kan vedligeholde dine overflader bedst muligt efter en behandling.

Er én algebehandling nok?

Måske kan du være i tvivl om én algebehandling er nok til den overflade, du gerne vil have algebehandlet. I de fleste tilfælde er én behandling nok, især når der er tale om let belægning af alger. Har algerne bredt sig kraftige, kan det være nødvendig med to eller tre omgange for at kunne opnå det ønskede resultat.

Hvad koster algebehandling?

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på algebehandling, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du er velkommen til at ringe på telefon 20 33 71 66 eller sende en mail til info@atcservice.dk, hvor du evt. inkluderer et foto af det område, som du ønsker algebehandlet. Så ved vi lidt om opgaven, inden vi kommer ud og ser på opgaven. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.