Omlægning af græsplæne

Havearbejde og græsklipning i Nordjylland for private

ATC Service har alt inden for havemaskiner, og mange års erfaring i at bruge dem. Vi hjælper derfor gerne private boligejere i Nordjylland med vedligehold og omlægning af græsplæne.

Græsset gror i Danmark, og det kan virke uoverskueligt at skulle holde alle græsarealer selv. Din have og græsklipning kan ATC Service vedligeholde med vores plæneklippere, fræsere, algefjerner udstyr mm. Vi bortskaffer også haveaffald, og kan flise træer og buske til brugbart flis til din have.

Havearbejde og græsklipning i Nordjylland for virksomheder

Området omkring jeres firma skal se ordentligt ud, og ATC Service tilbyder hjælp til at holde græs og havearealer i orden året rundt. Om sommeren kommer vi og slår græs efter behov og aftale, og om vinteren kan vi stå for snerydning og saltning.

Have fræsning

Fræsning af haver er hårdt arbejde, men med ATC Service maskiner kan arbejdet gøres nemmere. Vi råder over professionelle fræsere og har også maskiner til stennedlægning/såning af ny græsplæne, tromle mm.

Græsklipning og havearbejde

Har du travlt med arbejde og familiære pligter, og får du samtidig dårlig samvittighed, hver gang du kigger på din evigt voksende græsplæne? Har din virksomhed store græsarealer rundt om bygningerne, der helst skal se præsentabel ud, så de ikke skræmmer kunderne væk? Er du privat eller virksomhed i Vesthimmerland med brug for en hjælpende hånd til at ordne haven, græsklipning eller andet havearbejde – eller udenomsarealerne, så læs videre her.

Erfaring, viden og de rette maskiner

ATC Service har maskinerne, den nødvendige erfaring og viden til at vedligeholde din græsplæne og have og få din erhvervsgrund til at se pæn og præsentabel ud. Det er tidskrævende arbejde at sørge for, at ens græsplæne og udenomsarealer ser ordentlige ud. Det er en opgave ATC Service gerne vil aflaste dig for, så du kan rette fokus mod andre, vigtigere ting.

ATC Service sørger for, at græsset har den rette højde

Regelmæssigt vedligehold af din græsplæne giver en altid flot, smuk og grøn plæne. Du undgår samtidig, at plænen mistrives og kommer derfor på sigt heller ikke til at døje med mos og visne pletter. I vækstperioden, fra marts – oktober, er det vigtigt, at græsplænen klippes en gang ugentligt. Græsset må helst ikke klippes kortere end 3-4 cm. Det gør græsset frodigere og mere modstandsdygtigt mod mos, lyse pletter og ukrudt. Forår og efterår bør græsset ikke klippes kortere end 4 cm.

En flot plæne kræver gødning og kalkning

Derudover er det en god ide, at gøde din græsplæne mindst en gang om året. Din plæne har også godt af et kalktilskud, som hæver jordens surhedsgrad. Det giver gode grobetingelser for græsset og er med til at mindske mosforekomster i plænen. Alt dette, og meget andet tilbyder ATC Service at hjælpe dig med.

ATC Service tilbyder blandt andet at:

 • Fræse græsplæne og have
 • Anlægge græsplæne/have
 • Slå græsplænen
 • Vande græsplænen
 • Gøde og kalke græsplænen og haven
 • Fjerne mos fra din græsplæne og have
 • Tromle din græsplæne og have
 • Klippe din hæk
 • Lægge sten og fliser
 • Fjerne haveaffald
 • Flise træer og buske til brugbart flis til din have
 • Snerydde og salte for dig om vinteren
 • Græsklipning og havearbejde mm.

ATC Service dækker følgende områder

ATC Service dækker Vesthimmerlands kommune (Aars, Løgstør, Farsø og Aalestrup), men kører også gerne længere væk i Nordjylland, hvis der er bud. Som din foretrukne anlægsgartner/havemand vedligeholder ATC Service din græsplæne og have efter dine ønsker og vores anbefalinger.