Træfældning

Træfældning i Aars og Løgstør omegn

Har du brug for professionel hjælp til træfældning? Har træet en vis størrelse er det nødvendigt at få professionel hjælp til opgaven, da det nemt kan ende ud i skader til nærliggende huse/biler eller i værste tilfælde, dig selv. Hos ATC Service har vi flere års erfaring med at fælde og beskære træer som en service for vores kunder i Aars, Løgstør og resten af Nordjylland.

Hvad koster træfældning

Inden vi kan give et kvalificeret tilbud på træfældningen er det nødvendigt at kende til bl.a. træsorten, størrelsen/tykkelsen på træet, placeringen og eventuelle risici mht. bygninger i nærheden osv. Der er tydeligvis mange aspekter når det kommer til træfældning og alle skal overvejes før en ordentlig pris kan beregnes.

Efter træfældningen

Efter vi har fældet dit træ fjerner vi naturligvis også stubben og rodet efterladt af træet. Ønsker du at beholde det overflødige træ til brænde eller andet er det selvfølgelig op til dig. Men som en regel rydder vi altid op efter vores arbejde så du ikke står tilbage og bøvler med det.

Har du brug for flis til dine bed eller andet i din have, kan vi også tilbyde at flise de overflødige træ med flishugger. På den måde kan du genanvende det med det samme.

Få et uforpligtende tilbud på træfældning

Når du vælger en fagmand til at fælde dine træer er det vigtigt at du vælger den rette. Når det gælder træfældning kan du trygt overlade opgaven til ATC Service. Vores erfaring og ekspertise er din sikring for at opgaven klares uden problemer.

Du kan kontakte os på telefon 20 33 71 66. Er vi ikke ved telefonen kan du også skrive en mail til info@atcservice.dk eller skriv via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på træfældning og andre haveservicer.