Flishugning

Har du brug for træflis? Hos ATC Service tilbyder vi flere former for haveservice, heriblandt træfældning og beskæring. Når vi er færdige med at fælde træer for kunden tager vi oprydningen af arbejdet på egne skulder hvis kunden ønsker det. Det overflødige træ gennemgår ofte en flisning så det kan bruges til andre formål i haven eller andet. Om kunden vil have fliset eller ej er op til kunden selv.

Flishugning i Aars og resten af Nordjylland

Har du brug for flishugger til overflødigt træ? Vi hjælper mange kunder i Aars, Løgstør og resten af Nordjylland med haveservice af den ene eller anden slags. Så har du brug for vores service er du velkommen til at give os et kald.

Fordele ved brug af flis i haven.

Flis er organisk og kan hjælpe din have på flere måder. At overdække jorden med flis hjælper dine planter ved at nedsætte vandfordampningen og holde ukrudt væk. Samtidig danner det et dejligt miljø for dyr der er gode for din jord og dine planter, så som regnorme.

Flisning og flishugning i høj kvalitet

Flis kommer i mange forskellige størrelser og har hver sine egenskaber afhængig af typen. Hos ATC Service har vi maskinerne til at give dig den størrelse og type du ønsker. Har du en begrænset viden om emnet hjælper vi selvfølgelig med rådgivning hvis du ønsker det. Har du brug for træfældning eller andre former for haveservice står vi også klar til at hjælpe.

Få et uforpligtende tilbud på flisning

Så har du brug for hjælp med flisning af træ kan du trygt overlade det til os. Buske, bevoksninger og træer vi kan klare det hele. Kontakt os på telefon 20 33 71 66. Vi kan også kontaktes på e-mail info@atcservice.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.