Algebehandling

Klimaet

Det danske vejr skaber et helt enestående klima for alger og svampes muligheder for at sætte sig på tage, træværk og fliser.

ATC Service har mange års erfaring i at fjerne, og efterbehandle overflader hvor disse levende belægninger kommer.

Vores ekspertise gør, at vi udvælger nøje hvilket rengøringsprodukt der skal bruges i hver eneste opgave, på den enkelte overflade, på netop din belægning, hvad enten det er fliser, taget, træværket eller andet der skal renses ned for alger

ATC service kører ud i hele Vesthimmerlands Kommune, Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune, så hvad enten du er bosat i Års, Løgstør, Hobro, Hadsund, Skørping eller Støvring, kommer vi gerne ud til dig og sørger for at du slipper af med de grimme belægninger på dine omgivelsers overflader.

Ingen opgave er for lille, eller for stor. Ingen opgave er ens, så vi kommer ud til dig og kigger på opgaven, og laver et tilbud på netop din opgave. Efterfølgende er vi gerne behjælpelige med at vejlede dig mht. hvordan du kan vedligeholde dine overflader bedst muligt.

Kontakt os og send evt. en mail med foto af tag, fliser og andre områder du gerne vil have behandlet, så ved vi lidt om det inden vi kommer ud til dig og kigger på sagen.