Snerydning

Når sneen begynder at falde om vinteren, har du som grundejer ansvaret for at din grund bliver ryddet så hurtigt som muligt så postbud, gæster og andet har adgang uden chance for ulykker. Det er desværre ikke altid lige nemt at nå hvis man har arbejde og andet på programmet. Derfor er der mange der benytter sig af vores snerydning service. Med vores hjælp kan du opfylde dit ansvar imens du slipper for at bøvle med sneen.

Konsekvenser ved at ignorere dit ansvar for snerydning

Hvis du ignorere dit ansvar for at rydde fortov og trapper, kan det have økonomiske konsekvenser. Det er derfor meget vigtigt for dit eget bedste at overholde dine forpligtelser. I tilfælde af en ulykke pga. mangel på snerydning på din grund, kan du ende med at stå for erstatningen. Afhængigt af mængden af sne kan det også resultere i at skraldemanden vurdere at det ikke er muligt at hente dit affald. På den måde står du pludselig i en situation hvor du ikke kan komme af med affaldet.

Hvad koster en snerydning?

Ansvaret for at rydde sneen på sin grund er selvfølgelig fælles for alle. Derfor indgår grundejerforeninger ofte aftaler med professionelle firmaer som os, der tilbyder snerydning. På den måde får alle på gaden ryddet sneen og bliver løsningen billigere.

Få et uforpligtende tilbud på en snerydning

Har du ikke tid eller lyst til at rydde sneen på din grund og er du interesseret i vores service er du velkommen til at give os et kald. Vi har i længere tid hjulpet kunder i Aars, Løgstør og resten af Nordjylland med snerydning. Du kan kontakte os på telefon 20 33 71 66. Er vi ikke ved telefonen når du ringer, kan du også skrive en mail til info@atcservice.dk eller skriv via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.