Har du brug for hjælp til rengøring, så står ATC Service klar til at gøre rent både i private hjem og i virksomheder. Vi har allerede mange tilfredse kunder i Aars, Løgstør og Hobro samt Hou og Ålborg.
Trænger huset til at blive rengjort udvendigt eller måske fliserne i indkørslen eller på terrassen trænger, så tilbyder vi også algebehandling af både tag, facade, fliser og andre områder, du ønsker at få behandlet mod alger.

Privat rengøring

Vi tilbyder både hovedrengøring, fast rengøring og rengøring som enkeltstående opgave i private hjem. Vi behandler selvfølgelig dine ejendele, som var det vores egne. Derfor kan du trygt lade dit hjem i vores hænder og så sørger vi for et veludført og grundigt arbejde.
Vi sørger altid for at tilpasse opgaven efter dine behov og lytter til, hvad dine behov og ønsker er. Vi kommer også gerne uforpligtende forbi dig og ser på den opgaven, som du ønsker udført.

Erhvervs rengøring

En ren arbejdsplads øger både glæden og effektiviteten hos medarbejderne samtidig med at det også giver et bedre indeklima. Uanset størrelsen på din virksomhed, så står vi klar med rengøring, så omgivelserne i din virksomhed er rene og præsentable.
Uanset om du ønsker at få rengjort mødelokalet, omklædningsrummet, fællesområdet eller noget helt fjerde, så er vi klar til at levere rummene grundigt rengjort. Vi gør både rent som en enkeltstående opgave og som fast aftale, alt efter dine ønsker.

Kontakt os hvis du har brug for rengøring

Få et uforpligtende tilbud på rengøring i dit hjem eller virksomhed. Har du spørgsmål eller brug for råd, er du mere end velkommen til at kontakte ATC Service. Vi besøger også gerne dit hjem eller din virksomhed, for bedre at kunne give dig et kvalificeret og retvisende, uforpligtende tilbud.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 20 33 71 66 eller sende en mail til info@atcservice.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.